Akció! Ózongenerátor Blue 7000 léghigiéniai készülék Nagyobb kép

A képek illusztrációk!

Blue 7000 - ózongenerátor készülék 3 év garanciával

HE-152R

Új

Vírus, baktérium fertőtlenítő autó, lakás, iroda tisztítására.
Pécelen, M0-tól 5 percre azonnal átvehető.
Kezelni kívánt terület maximális mérete168m2
ÁramellátásAC 220-240V / 50-60Hz
Áramfogyasztás85W
Aktív ózonkibocsátás7000mg/h
Ózonlap mérete1 lap / 95x70mm
Zajszint40dB
Termék mérete220 x 170 x 160 mm
Termék súly2.4 kg

Több információ

30 000 Ft‎

+ÁFA

49 850 Ft‎ +ÁFA

-19 850 Ft‎

38 100 Ft‎ (bruttó)

Több információ

Az Ózongáz – 50x hatékonyabb, mint a klór

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség.

Az ózongáz három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss oxigéndús levegő.

Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület. 

Az ózonkezelés – környezetbarát, vegyszermentes

Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát. Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen.

Ózongenerátoraink éppen ezért időzítővel, vagy távirányítóval rendelkeznek, így a ki-, és bekapcsolásuk kényelmesen elvégezhető, rövid szellőztetés után pedig a kezelt terület biztonságosan elfoglalható.

Videók

Elfogadom

A weboldalunk a felhasználói élmény javításáért cookie-kat használ.